Statusuri de 1 Aprilie1. Lipiti un telefon mobil de jucarie sau chiar un rableu ieftin cu poxipol pe scari, la scoala, pe strada, etc (e mai greu de facut pentru ca trebuie sa nu va vada nimeni si sa nu’l deranjeze nima pana se intareste)

2. Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada)

3. Vata bazaltica (pentru izolatie termica) , un pachetel de servetele frumos parfumate, le despaturiti , frecati servetelele de patura bazaltica, le impaturiti la loc si sigilati pachetelul. Va prefaceti ca’l uitati pe coltul mesei sau pe un pervaz de fereastra!!!

4. Celebrul pachet de tigari cu varfuri de chibrite indesate in fiecare tigara.

5. O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasati punga unui grup de colegi cu textul: “ma duc la toaleta, tine’ti si mie asta, puteti sa va serviti” …

6. Aceeasi reteta dar, in loc de boia si piper , se presara continutul a 20 de capsule de Oxacilina amestecata cu boia rosie.

7. Cate o baltoaca de apa pe fiecare scaun din camera/clasa

8. Lipiti 50 de RON (trageti la imprimanta color o bancnota pe o parte) sub catedra, sub un birou, sub o masa in bar. ( lipita mai sucit, sa para “pierduta” !!! :) ) )

9. Un tub de bonibon (bomboane din alea colorate), 10 capacele de mobilier lipite cate doua sa formeze o bomboana ….

10. Aceeasi reteta dar cu NuroFen (seamana cu bomboanele … dar sunt amare ca fierea)

11. Puneti niste matanii la usa vecinilor: doua felii de paine cu un ou spart manjit/spoit si o lumnare aprinsa si apoi stinsa (sa para ca a ars).

12. 50 mll alcool rafinat, 2 capatani de usturoi pisate, lasati la macerat 2-3 zile in alcool, strecurati bine si inlocuiti sticluta de parfum a prietenei cu alta identica care contine esenta de usturoi … trebuie sa fie sticlute identice … sa mearga “smecheria” (testati parfumul ca sa ramana “pe teava” )

13. Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC!!! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.

14. In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

15 Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 50% pentru primii 100 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada).

Share this
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, December 20, 2014
Topindex.ro - Director web!-- Megapedia Director code - BEGIN --Print