Statusuri de pasteIisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Nu uita Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu!

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!

Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

Dumnezeu sa va aduca un zambet la fiecare lacrima si o binecuvantare la fiecare. Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti aduca implinire si fericire… sa petreci clipe magice cu cei dragi… Hristos a inviat!

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa iti umple sufletul de minunea Invierii, sa iti aduca multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa
, sa va aduca numai sanatate
si bucurie, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Iepurasi nenumarati, sa-ti sara buclucas, drept pe covoras… Paste Fericit!

Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi, Sa-ti aduca euroi, Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! Paste Fericit!

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn
si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre.

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii! Hristos A Inviat!

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Un iepuras tare dragalas… a iesit in cale… cu viteza mare… si-ti ureaza neincetat… sa ai Paste Minunat… si Hristos a Inviat!!!

Share this
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Monday, December 22, 2014
Topindex.ro - Director web!-- Megapedia Director code - BEGIN --Print